Brow Professional Masterclass

Brow professional Masterclass €299,- excl. 21% BTW

Wil jij jouw werk naar een hoger niveau tillen en hulp krijgen bij alle punten waar je nog tegenaan loopt? Dan kan ik je helpen tijdens mijn brow professional masterclass. Tijdens deze masterclass focussen wij ons op de behandeling zelf en leer ik jou al mijn tips en tricks die ik zelf in de salon toepas op mijn klanten. Deze masterclass is alleen te volgen door ervaren wenkbrauwstylisten, heb jij nog geen ervaring? Volg dan eerst de brow professional basis training.  Bij iedere masterclass is er plek voor slechts 2 cursisten, hierdoor krijg je alle aandacht die je nodig hebt en kun je ook van elkaar leren.

Inhoud van de training:

De masterclass is een praktijkgerichte training. Voordat we beginnen bespreken we uitgebreid waar jij extra aandacht aan wilt besteden. Daarna ga je een complete behandeling op jouw model uitvoeren. Browmapping, waxen, epileren, verven en de afwerking komen allemaal aan bod. Tijdens de behandeling geef ik je tips en laat ik zien hoe ik het aanpak, daarnaast geef ik antwoord op al je vragen. Om het af te sluiten ga ik je laten zien hoe je jouw werk het beste kunt fotograferen om deze te promoten op social media. Je hebt voor deze masterclass 1 model nodig, hier dien je zelf voor te zorgen! De gehele masterclass duurt ongeveer 2 uur. Je gaat aan het werk met de producten uit de salon zodat je ook kunt zien wat ik gebruik voor mijn behandelingen.

Inclusief:

Tijdens de masterclass ga je aan de slag met alle producten uit de salon. Er staat een lekker hapje en drankje voor je klaar. En na afloop ontvang je een erkend certificaat en 6 maanden online coaching.

Ben je al enthousiast of heb je nog vragen dan kun je (vrijblijvend) contact met mij opnemen via info@cmpourfemme.nl