Wenkbrauw styling

Brow Treatments:

U kunt bij ons uw wenkbrauwen laten stylen door middel van waxen.

Bij het waxen wordt er gebruik gemaakt van twee vloeibare waxen, die door middel van een houten spatel op de haartjes wordt aangebracht. Er wordt gewerkt met de beste Lycon hotwax voor super strakke wenkbrauwen. Hierdoor worden er in 1 keer meerdere haartjes mee gepakt en is de pijnbeleving minder.  De haartjes worden met wortel en al verwijderd, daarom zult u geen last krijgen van vervelende stoppels wanneer de haren terug groeien. Het is ook mogelijk om uw bovenlip te laten ontharen. In samenwerking met de speciale pre-waxing oil hoeft u niet bang te zijn voor het harsen dichtbij uw lippen aangezien deze ervoor zorgt dat de wax niet aan de huid zal trekken. De wenkbrauwen worden bij iedere behandeling bijgeknipt en alle ‘moeilijke’ haartjes zullen nog extra met pincet verwijderd worden zodat u verzekerd bent van een strakke wenkbrauw.

De gemiddelde behandelduur voor een wax behandeling is 20 minuten.

streep

Het is ook mogelijk om uw wenkbrauwen te laten verven. Hiervoor gebruiken wij het merk Intensive. De normale wenkbrauw verf zal ongeveer 4 weken op uw haartjes te zien zijn. Deze geeft een natuurlijk en zacht resultaat. Wilt u een echte strakke powerbrow dan kunt u kiezen voor een Henna brow behandeling. De henna verft naast de wenkbrauw haartjes ook de huid mee. Dit geeft een mooi poedereffect. De henna kan tot 6 weken op de haartjes blijven zitten en tot 2 tot 5 dagen op de huid, dit hangt af van het huidtype en de nazorg. Voor de henna behandelingen werken wij met een hoogstaande merk Supercilium.

Heeft u nog niet eerder een henna brow behandeling ondergaan, dan raden wij een gratis patch test aan. Hierbij kunnen wij de kans op een allergische reactie uitsluiten.

De gemiddelde behandelduur voor een behandeling waxen en verven met intensive verf is 30 minuten.
De gemiddelde behandelduur voor behandeling waxen en henna is ongeveer 35minuten.