Henna Brow Workshop

Henna brow workshop €249,- excl. 21% BTW

Henna brows zijn super populair, het is daarom verstandig deze behandeling in jouw salon te introduceren. Henna verf heeft een andere werking dan reguliere verf en we gaan hierbij ontzettend precies te werk. Henna brows is de meest geboekte treatment bij CM Pour Femme en tijdens deze korte, maar zeer intensieve workshop leer ik jou precies hoe ik deze behandeling in de salon uitvoer. Bij iedere training is er plek voor slechts 2 cursisten, hierdoor krijg je alle aandacht die je nodig hebt en kun je ook van elkaar leren.

Inhoud van de training:

Tijdens deze workshop leer je niet alleen alle in en outs over de henna, de kleurenleer en het perfect aanbrengen van de verf, maar ook het uittekenen van de wenkbrauw door middel van browmapping komt aan bod. Leer hoe ik, master styliste Chayenne, deze behandeling zelf uitvoer! Wanneer jij de perfecte henna brow bij jouw model hebt gecreëerd leer ik je natuurlijk ook hoe je deze het beste kunt fotograferen om jouw werk te promoten op social media. De workshop is praktijkgericht en duurt ongeveer 2,5 uur. Om zo goed mogelijk te kunnen oefenen heb je voor deze workshop 2 modellen nodig, hier dien je zelf voor te zorgen. Er wordt niet op het waxen ingegaan, ik ga er dus vanuit dat je dit al onder de knie hebt. Heb je nog geen ervaring met browstyling begin dan met de brow professional basis training.

Inclusief:

Je ontvangt bij deze workshop een Supercilium Henna starterspakket met hierin 5 tinten henna verf en alle benodigde tools en producten waarmee je  direct aan de slag kunt in jouw eigen salon. Na afloop ontvang je een erkend certificaat en 6 maanden online coaching!

Ben je al enthousiast of heb je nog vragen dan kun je (vrijblijvend) contact met mij opnemen via info@cmpourfemme.nl

Inhoud Supercilium starterspakket ter waarde van €119 excl. BTW

Skin Cleansing Tonic
Rosewater Fixing Lotion
Henna Tint Remover
5 kleuren brow henna
Mix potje en spatel
Aplicatie kwast

Supercilum Brow Henna starterspakket starter kit set eyebrows brows