SPMU Ombré brows

Ombré brows zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van semi permanente make-up. We creëren een poederig effect waarbij de voorzijde lichter aangezet wordt dan de staart. Op deze manier blijven de wenkbrauwen subtiel en natuurlijk.

De ombré brows worden gezet met gecertificeerde, natuurlijke pigmenten en blijven gemiddeld 1 tot 2 jaar zitten. In tegenstelling tot de reguliere PMU tattoos vervagen onze pigmenten kleurecht. Hierdoor blijven ze langer mooi en zullen ze niet groen uitslaan. Wij werken volgens de strenge, hygiënische standaarden en regels van de GGD.

Een juiste voor- en nazorg is van groot belang. U kunt deze hier vinden.

Hoelang duurt de behandeling?

De eerste sessie duurt ongeveer 2 uur. We zullen uw wensen uitgebreid bespreken, daarna zullen uw wenkbrauwen worden voorgetekend en bijgewerkt tot u helemaal tevreden bent hierna zullen we beginnen met het pigmenteren. Ook zullen we samen een perfecte kleur voor u kiezen welke aansluit met uw haar- en huidskleur.

Na 6 tot 8 weken dient u terug te komen voor een tweede sessie. Tijdens deze sessie controleren we of de wenkbrauwen goed zijn geheeld en werken wij ze waar nodig bij. Deze tweede sessie duurt ongeveer 1 uur en is geheel gratis.

Hoe worden de ombré brows aangebracht?

De ombré brows worden met een PMU apparaat toegepast. het pigment wordt met een naald in in lederhuid geplaatst. Het plaatsen lijkt op tatoeëren.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

De pigmenten die bij deze behandeling gebruikt worden zijn semi-permanent en blijven gemiddeld 1 tot 2 jaar zitten. Het pigment zal langzaam vervagen. Wij raden daarom aan om eens per jaar langs te komen voor een touch-up behandeling.

Hoe lang de ombré brows precies blijven zitten is afhankelijk van o.a. uw huidtype, huidverzorging en levensstijl. Heeft u een zeer vette huid, scrubt u veel of stelt u uw huid vaak en langdurig bloot aan felle zon? Dan bestaat de kans dat het sneller zal vervagen.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is voelbaar, maar niet pijnlijk.

Welke pigmenten worden er gebruikt?

Wij werken enkel met pigmenten welke EU gecertificeerd, dermatologisch getest en vrij van iron oxide en conserveermiddelen zijn om allergieën te voorkomen.

De pigmenten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemaakt om bij elke haarkleur te matchen. Of u nu blond, bruin, zwart of rood haar heeft.

Zijn er bijwerkingen tijdens of na de behandeling?

Ernstige bijwerkingen van ombré brows komen zeer zelden tot nooit voor. De huid rondom de wenkbrauwen zal vlak na de behandeling een beetje rood, opgezwollen en gevoelig kunnen zijn.

Let er wel op dat u onze tips & nazorg instructies goed naleeft voor het beste en snelste helingsproces en het mooiste resultaat. U krijgt al voor de behandeling uitgebreide informatie toegestuurd waarop alle voor en nazorg instructies beschreven staan.

Voor wie is ombré brows geschikt?

Ombré brows zijn geschikt voor alle vrouwen vanaf 18 jaar. Voor de eerste behandeling controleren wij altijd de conditie van uw wenkbrauwen om er zeker van te zijn dat de behandeling geschikt voor u is. U krijgt van ons altijd een eerlijk advies. Ook wanneer wij van mening zijn dat u genoeg haartjes heeft en beter af bent met een reguliere wenkbrauw behandeling. Twijfelt u of heeft u vragen dan kunt u gratis en vrijblijvend een adviesgesprek inplannen om alles samen te overleggen in de salon.

Wij voeren geen ombré brow behandelingen uit bij personen die:

 Jonger zijn dan 18 jaar
 Zwanger zijn of borstvoeding geven
 Lijden aan diabetes, hemofilie of immuunziekte
 Last hebben van epileptische aanvallen
 Chemotherapie of bestraling ondergaan
 Last hebben van hart- en vaatafwijkingen
 Last hebben van huidirritatie op en/of rond de wenkbrauwen

Heeft u één van deze aandoeningen of gebruikt u bloedverdunners of antibiotica? Overleg dan eerst de mogelijkheden met uw arts.

Prijzen:

Opzetten wenkbrauwen €295

Touch up binnen 14 maanden €175

Touch up binnen 14 tot 24 maanden €225