Allround Browstyling

Allround Browstyling training €425,- excl. 21% BTW

De wenkbrauwen zijn enorm belangrijk in het gezicht. Een goede wenkbrauwstylist vinden is daarom voor veel vrouwen een must. Dankzij de Allround Browstyling training kun jij straks iedereen de perfecte wenkbrauw geven. Tijdens deze basistraining leer ik jou de browmapping techniek, waxen, epileren, knippen, verven met normale verf, verven met henna, finishing touch aanbrengen en de juiste nazorg. kortom; alle vaardigheden die je nodig hebt om een professionele wenkbrauwstylist te worden. Bij iedere training is er plek voor slechts 2 cursisten, hierdoor krijg je alle aandacht die je nodig hebt en kun je ook van elkaar leren.

Inhoud van de training:

Tijdens deze training ga ik , master styliste Chayenne, je leren een perfecte brow treatment uit te voeren. Ik leer jou hoe je de wenkbrauwen kunt uitmeten door middel van de browmapping techniek, hoe je de ideale kleur voor jou klant bepaald en de verf aanbrengt, het aanbrengen van make-up als finishing touch en hoe je jouw werk goed kunt fotograferen zodat je deze kunt promoten op social media. 

Om zo goed mogelijk te kunnen oefenen heb je 2 modellen nodig, hier dien je zelf voor te zorgen! Jouw eerste model behandelen we met reguliere verf en jouw tweede model krijgt een henna behandeling, uiteraard onder nauwkeurige begeleiding. Op die manier creëer je het zelfvertrouwen om daarna thuis zelf aan de slag te gaan. De gehele training duurt ongeveer 5 uur (09:30 – 14;30)

Inclusief:

Je ontvangt een Lashtag starterspakket met daarin alle benodigdheden om te epileren, knippen en verven. Hiermee gaan we direct aan de slag.  De training begint met een theorie gedeelte en hierna volgt het praktijk gedeelte. Een heerlijke lunch is inbebegrepen. Na afloop ontvang je een erkend certificaat en 10% korting op jouw bestellingen bij Lashtag!

Ben je al enthousiast of heb je nog vragen dan kun je (vrijblijvend) contact met mij opnemen via info@cmpourfemme.nl

Inhoud van het Lashtag starterspakket ter waarde van €290;

Lashtag Box

Deep Cleanser

Cream Dev. 3%

3 kleuren verf Natural – Brown – Middel blond

Dappendish

Intensive Brush

Schuin Brow Schaartje

Brow Tweezer

Mascara Brushes 50x

Microbrushes 100x

Wax Oil

Wax Pen Normal

Browmapping draad

Browsoap

———————————————————————————

LashTag Henna 3 kleuren Golden Blond – Light Brown – Dark Brown

Measuring spoon x 5

Lashtag Activator

Lashtag Corrector

Lashtag Browpaste

Lashtag Browoil

Lashtag Penseel Wing

Lashtag Penseel  Short

Lashtag duo concealer