Brow Lamination Workshop

Brow Lamination Workshop €299,95 EXCL. 21% BTW

Het is je vast niet ontgaan, browlifting is DE trend van 2020 op wenkbrauw gebied. Met deze behandeling kunnen we de wenkbrauwen liften zodat deze voller en breder lijken. Deze techniek is zeer geliefd in de fashion wereld en wordt daarom ook wel runway brows genoemd. Wil jij jouw klanten een nieuwe look kunnen bieden die tot wel 6 weken blijft zitten? Dan zit je met de brow lamination workshop helemaal goed.

Inhoud van de training:

In deze workshop gaan wij alles doornemen op het gebied van brow lamination en de behandeling uitvoeren op een model. Het is belangrijk om de wenkbrauwen goed te kunnen stylen en in de juiste richting te plaatsen. Tijdens deze workshop zullen de wenkbrauwen van jouw model gewaxt en geverfd worden, echter gaan wij hier niet verder op in. Ik ga er dus vanuit dat je dit al onder de knie hebt. Heb je nog geen ervaring met browstyling dan raad ik je aan om eerst de Brow professional basis training te volgen. Je hebt voor deze workshop 1 model nodig, hier dien je zelf voor te zorgen. De gehele workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Inclusief:

Je ontvangt een Lashtag starters pakket waarmee je direct aan de slag kunt. Met dit innovatieve systeem heb je geen lijm of extra peroxide voor het verven nodig! We beginnen met een theorie gedeelte en daarna volgt de praktijk. Naast mijn tips en tricks leer in je ook hoe je jouw werk zo mooi mogelijk kunt fotograferen zodat je deze kunt promoten op social media. Na afloop ontvang je een erkend certificaat en 6 maanden online coaching.

 

Ben je al enthousiast of heb je nog vragen dan kun je (vrijblijvend) contact met mij opnemen via info@cmpourfemme.nl

 

Inhoud Lashtag starterspakket ter waarde van €109,95 EXCL. BTW

LashTag BrowLifting Lotion Nº1 – 15ML
LashTag BrowLifting Lotion Nº2 – 15ML
Absolute Shine | Replex Nº3 – 5ML
Rose Gold Lifting Applicator Brush
Dappendish
Wenkbrauw kammetje