Browlift

De browlift is dé trend van 2020! Met deze behandeling kan ik jouw wenkbrauwen, door middel van verschillende lotions, in de door jouw gewenste richting plaatsen. A-symmetrische wenkbrauwen vallen minder op, littekens kunnen verdoezeld worden en verkeerd groeiende haren worden gelift. Je kunt er ook voor kiezen om jouw wenkbrauwen te laten waxen en verven voor een optimaal effect!

Fluffy brows

De fluffy brows zijn regelrecht van de catwalk de salon in gevlogen. Wanneer jij dit effect in jouw wenkbrauwen wilt zullen ze mooi naar boven worden gezet. Nee, niet kaarsrecht naar boven maar met een mooie natuurlijke lift die de vorm van jouw wenkbrauwen volgt. Dit zal optisch jouw blik vergroten en jouw gehele gezicht een liftend effect geven. De wenkbrauwen lijken voller en browgel is overbodig!

Natural brows

Heb jij last van wenkbrauw haren die in de verkeerde richting groeien, of heb jij een litteken in jouw wenkbrauw? Ook dan kan ik je helpen om de haartjes in de gewenste positie te plaatsen.

De behandeling begint met een reinigen van de huid en de wenkbrauwen. Daarna breng ik een lotion aan wat er voor zorgt dat de haarschubben open gaan staan. Hierna worden de wenkbrauwen gevoed met een mix van verschillende vitamines. Met de tweede lotion zetten we het model van de haartjes vast. Om de browlift af te sluiten breng ik een speciaal ‘masker’ aan welke ervoor zorgt dat de haartjes compleet afgesloten worden. Hierdoor kun je direct douchen en make-up aanbrengen.

De behandelduur van een browlift varieert tussen de 45 en 75 minuten.

Browlift vanaf €45

Heb jij deze behandeling nog niet eerder ondergaan? Boek dan eerst een gratis patch test in om een eventuele allergie te voorkomen.