Henna Masterclass

Henna Masterclass €259,- excl. 21% BTW

Wil jij jouw werk naar een hoger niveau tillen en hulp krijgen bij alle punten waar je nog tegenaan loopt? Of wil jij beginnen met het aanbieden van de super populaire henna brow behandeling? Dan kan ik je helpen tijdens mijn Henna masterclass. Tijdens deze masterclass focussen wij ons op de behandeling zelf en leer ik jou al mijn tips en tricks die ik zelf in de salon toepas op mijn klanten. Bij iedere masterclass is er plek voor slechts 2 cursisten, hierdoor krijg je alle aandacht die je nodig hebt en kun je ook van elkaar leren.

Inhoud van de training:

We beginnen met het theoriegedeelte waarin ik je alles uitleg over het product. Daarna bespreken we uitgebreid waar jij extra aandacht aan wilt besteden en ga je een complete behandeling op jouw model uitvoeren. Ik laat je zien hoe ik de browmapping techniek toepas, daarna komen het waxen, epileren, verven en de afwerking allemaal aan bod. Tijdens de behandeling geef ik je tips en laat ik zien hoe ik het aanpak, daarnaast geef ik antwoord op al je vragen. Om het af te sluiten ga ik je laten zien hoe je jouw werk het beste kunt fotograferen om deze te promoten op social media. Je hebt voor deze masterclass 1 model nodig waar je uitgebreid op gaat oefenen, hier dien je zelf voor te zorgen! De gehele masterclass duurt ongeveer 3 uur (09:30 – 12:30). 

Inclusief:

Je ontvangt bij deze workshop een Lashtag Henna starterspakket met hierin 5 tinten henna verf en alle benodigde tools en producten waarmee je  direct aan de slag kunt in jouw eigen salon. Na afloop ontvang je een erkend certificaat en 10% korting op jouw bestellingen bij Lashtag.

Ben je al enthousiast of heb je nog vragen dan kun je (vrijblijvend) contact met mij opnemen via info@cmpourfemme.nl

Inhoud Lashtag henna starterspakket ter waarde van €245

Certificaat

Theorie reader

LashTag Box of Etui

LashTag Henna 7 kleuren 

Measuring spoon x 10

Microbrushes 100 x

Dappendish

Lashtag Activator

Lashtag Corrector

Lashtag Browpaste

Lashtag Browoil

Lashtag Penseel – Wing

Lashtag Penseel – Short

Lashtag duo brow concealer

Browmapping draad