Lash Lift Training

Lift Lift training €299,95 EXCL. 21% BTW.

De Lashlift is een van de hotste trends op wimpergebied en mag zeker niet in jou salon ontbreken. Tijdens de lashlift behandeling werken wij enkel met de natuurlijke wimpers en daarom is het een antwoord voor iedereen die mooie gekrulde wimpers wilt maar niet de nazorg van wimperextentions! Met deze behandeling kun je zowel klanten met lange als korte wimpers behandelen zonder deze te beschadigen hiervoor is natuurlijk een degelijke kennis nodig, en daar help ik je graag mee.

inhoud van de training:

We beginnen de training met een stukje theorie en daarna ga je aan de slag op een model, uiteraard volledig onder begeleiding. Ik leer jou hoe je de wimpers strak op de rod kunt plakken en hoe de lotions aangebracht dienen te worden. Je krijgt alle tips en tricks die je nodig hebt om een mooie lift te kunnen creëren. Wanneer jouw model haar wimpers mooi gelift heeft laat ik je ook nog zien hoe je de mooiste foto’s maakt zodat je deze kunt promoten op social media. Je hebt voor deze training 1 model nodig, hier dien je zelf voor te zorgen. De gehele training duurt ongeveer 3 uur.

Heb je al ervaring in het liften van wimpers en kun je dit aantonen door middel van een certificaat? Dan kun je bij CM Pour Femme ook terecht voor een 1 uur durende omscholing met de LASHTAG Lash Lift workshop voor €199,95 ex btw. De workshop is incl een certificaat & Luxe Kit twv €199,95 ex btw.

Inclusief:

Je ontvangt een compleet Lashtag starterspakket waarmee je direct aan de slag kunt. Al jou vragen worden beantwoord en na afloop ontvang je een erkend certificaat. Daarnaast ontvang jij 10% korting op jou aankopen bij Lashtag!

Ben je al enthousiast of heb je nog vragen dan kun je (vrijblijvend) contact met mij opnemen via info@cmpourfemme.nl

Inhoud Lashtag starterspakket ter waarde van €199,95 EXCL. BTW:

LashTag Lash Lift Lotion Nº1 – 5ML
LashTag Lash Lift Lotion Nº2 – 5ML
Absolute Shine | Replex – 5ML
Vitamin Fusion Nº1.5 – 15ML
Deep Cleanser – 50ML
Lash Lifting Glue – 5ML
Intensive Verf – Deep Black – 20ML
Lint Free Eyepatch – 10 stuks
Lash Lift Shields Ridges – MIX (5 maten)
Lash Lift Y Tool
Lash Lift Lifting Tool
Rose Gold Lifting Brush
Tint Brush
Mascara Brushes – 25 stuks
Dappendish