Lashperfection one by one masterclass

One by one masterclass €279 excl. 21% BTW

Wil jij jouw werk naar een hoger niveau tillen? Dan help ik (master styliste Chayenne) je graag tijdens mijn one by one masterclass. Tijdens de masterclass gaan we ons focussen op alle punten waar jij tijdens het plaatsen van een one by one set tegen aan loopt. Daarnaast zal ik al mijn trips en tricks met je delen! De one by one masterclass is voor de reeds ervaren wimperstyliste, heb jij nog geen ervaring volg dan eerst de one by one basis training. Bij iedere masterclass is er plek voor slechts 2 cursisten, hierdoor krijg je alle aandacht die je nodig hebt en kun je ook van elkaar leren.

Inhoud van de training:

De masterclass is een praktijkgerichte training. Voordat we beginnen frissen wij de theorie even op en bespreken we uitgebreid waar jij extra aandacht aan wilt besteden. Daarna ga je een complete behandeling op jouw model uitvoeren. Tijdens de behandeling geef ik je tips en laat ik zien hoe ik het aanpak, daarnaast geef ik antwoord op al je vragen. Om het af te sluiten ga ik je laten zien hoe je jouw werk het beste kunt fotograferen om deze te promoten op social media. Je hebt voor deze masterclass 1 model nodig, hier dien je zelf voor te zorgen! De gehele masterclass duurt ongeveer 6,5 uur.

Inclusief:

 Tijdens de masterclass ga je aan de slag met de producten uit de salon. Je ontvangt een leuke #Lashtag goodiebag en natuurlijk zorg ik voor een lekker hapje en drankje. Na afloop ontvang je een erkend certificaat. Als kers op de taart ontvang jij ook nog een 10% korting op al je aankopen bij #Lashtag!

Ben je al enthousiast of heb je nog vragen dan kun je (vrijblijvend) contact met mij opnemen via info@cmpourfemme.nl