Lashstylist one by one training

One by one basis training €449 excl. 21% BTW

Heb jij de ambitie om een geheel nieuwe carrière te beginnen of wil jij een van de meest populaire behandelingen in de beauty branche toevoegen in jouw salon? Dan help ik jou graag tijdens de one by one basis training. Deze training is speciaal opgezet voor de beginnende wimperstyliste, ik ga je alle vaardigheden leren die nodig zijn om een set wimperextentions te kunnen plaatsen.

Inhoud van de training:

Tijdens deze +/- 8 uur durende training geef ik, master styliste Chayenne, je eerst theoretisch alle informatie die je nodig hebt om als wimperstyliste aan de slag te kunnen gaan. Hierna gaan we samen oefenen op een pop, op deze manier krijg je al meer zelfvertrouwen in het plaatsen van wimperextentions. Wanneer je dit onder de knie hebt gaan we een set wimpers op jouw model (voor een model dien je zelf te zorgen) plaatsen, uiteraard onder volledige begeleiding. Ik laat je zien hoe de onderwimpers afgeplakt dienen te worden, hoe de natuurlijke wimpers voorbereid dienen te worden en hoe je een perfecte set wimpers plaatst. Om het af te sluiten ga ik je laten zien hoe je jouw werk het beste kunt fotograferen om deze te promoten op social media. Tijdens en na de training kun jij voor al je vragen bij mij terecht. Bij iedere training is er plek voor slechts 2 cursisten, hierdoor krijg je alle aandacht die je nodig hebt en kun je ook van elkaar leren.

Inclusief:

Je ontvangt bij deze training een uitgebreid #Lashtag starters pakket waarmee jij direct aan de slag kunt en je eerste klanten kunt behandelen. Ik zorg voor een uitgebreide lunch zowel voor jou al jouw model. Na afloop ontvang je een erkend certificaat.Als kers op de taart ontvang jij ook nog een 10% korting op al je aankopen bij #Lashtag!

Ben je al enthousiast of heb je nog vragen dan kun je (vrijblijvend) contact met mij opnemen via info@cmpourfemme.nl

Inhoud starters pakket ter waarde van €284 excl. BTW.

TheorieBoek #LashTag® 

1 x Mixed * Split Flatlashes CC-Krul 0.15 of 0.20 6mm-14mm (eigen keuze niet mogelijk)

1 x Mixed * Split Flatlashes D -Krul 0.15 of 0.20 6mm-14mm (eigen keuze niet mogelijk)

1 x Lashfoam 35ML

1 x Dropper 

1 x LashGlue № 5 (5ml)

1 x LashCleanser Pineapple Crush – Spray Type (30ml)

1 x Bond Effect Superbonder (1,5ml)

1 x Magnetic Primer (1,5ml)

1 x LashRemover – Cream Type (20ml)

1 x Microbrushes (100 stuks)

1 x Mascara brushes (50 stuks)

1 x Lipgloss applicators (50 stuks)

1 x Disposable glue pallets

1 x Lashpallet

1 x Lint Free Eye Patch (10 stuks)

1 x #LashTag Tweezer pick-up

1 x #LashTag Tweezer isolate

1 x 3M Micropore Paper Tape