Tanden bleken

Tanden bleken:

Het bleken van de tanden gebeurt met een gel en een led-licht. Door deze techniek wordt het tand glazuur niet aangetast en laat het de originele kleur van de tand weer terug komen. Er zal eerst een gum protector aangebracht worden die er voor zorgt dat de gel niet op het tandvlees kan komen. De gel bestaat voornamelijk uit natrium bicarbonaat. Dit bestandsdeel zorgt ervoor dat je geen last krijgt van gevoelige tanden na het tanden bleken. Een behandeling duurt slechts 1 uur en is niet schadelijk voor het gebit. De behandeling is volledig pijnloos en je kunt na de behandeling gelijk eten en drinken (Wij raden aan om de eerste 12 uur na de behandeling niet te roken en geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen te nuttigen) Het bleken werkt alleen op natuurlijke tanden, dus niet op kunstmatig, tandheelkundig werk. Eventuele aanslag zal verwijderd worden maar de originele kleur van de vullingen, kronen, facings of opgevulde stukjes verandert met de behandeling niet mee.

Een tanden bleek sessie is ook een perfecte aanvulling na een lipblush behandeling. Dit zal de perfecte stralende glimlach creëren! 6 weken na de nabehandeling kan een bleek behandeling uitgevoerd worden.

Wil je jouw tanden net even een paar tinten witter hebben? Dan is de basis behandeling voldoende, deze duurt 20 minuten. €45
Wil je toch nog een stuk witter? Dan kun je kiezen voor de intensieve behandeling, deze duurt 40 minuten. €60
Moet jouw gebit nog meer stralen? Dan kies je de premium behandeling, deze duurt 60 minuten. €75