Afspraak maken

Een afspraak maken!

Wat leuk dat je op het punt staat een afspraak in te boeken! Hieronder vind je alle beschikbare plekken die er op dit moment zijn.

Kom je met de auto? Dan kun je jouw auto 2 uur lang in de Hoofdstraat parkeren, let er wel op dat je een blauwe kaart neerlegt! Kom je voor een PMU behandeling parkeer jouw auto dan op de parkeerplaats van de SuperCoop (Gasthuisstraat 2). Loop voor de ingang van de SuperCoop naar links en daarna weer naar links, een aantal meter verderop zul je de salon vinden.

Bij het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarde.

Kom je voor een PMU behandeling dan dien je een aanbetaling van €50 te voldoen om jouw plekje vast te zetten. Deze dient direct bij het boeken afgerekend te worden, kies dus voor direct betalen bij het afronden van jouw afspraak. Deze aanbetaling word in geen enkel geval terug gestort, houdt hier dus rekening mee met het plannen van een afspraak. Een afspraak kan eenmalig verzet worden indien dit tot 48 uur voorafgaande aan de geplande behandeling aangegeven wordt. Bij verhindering binnen deze 48 uur ben je je aanbetaling dus kwijt.

Lees de voor en nazorg voor een PMU behandeling goed door, het is van groot belang dat je volledig op de hoogte bent en eventuele contra indicaties en je je goed aan de voorzorg maatregelen houdt aangezien dit van invloed is voor het genezen resultaat. Dit is volledig eigen verantwoordelijkheid.