PMU Deepliner

De deepliner behandeling is perfect voor iedereen die een mooie, frisse en natuurlijke oogopslag wilt hebben. Bij deze behandeling wordt er een dun lijntje in de bovenste wimperrand gepigmenteerd. Dit zorgt ook voor een voller effect aan de natuurlijke wimpers.

Bij de babywing behandeling trekken we de deepliner door in een kleine wing dit zorgt voor een iets opvallender resultaat.

Lees de algemene voorwaarden en de voor & nazorg goed door voordat je een afspraak inboekt.

 

Hoe wordt de deepliner aangebracht?

De deepliner wordt met een PMU apparaat toegepast. Het plaatsen lijkt op tatoeëren.

 

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Het resultaat blijft 1 tot 2  jaar mooi daarna zal het langzaam vervagen. Om het resultaat zo mooi mogelijk te houden raad ik aan om de deepliner jaarlijks bij te werken.

 

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is voelbaar, maar maar natuurlijk doe ik er alles aan om de behandeling zo aangenaam mogelijk uit te voeren. Je mag 1 uur voor de behandeling paracetamol nemen. Geen NSAID’s zoals Ibuprofen, Diclofenac of Naproxen.

 

Welke pigmenten worden er gebruikt?

Ik werk enkel met pigmenten welke EU gecertificeerd, dermatologisch getest en vrij van ijzer oxide en conserveermiddelen zijn om allergieën te voorkomen. De pigmenten voldoen ook aan de nieuwe REACH wetgeving die sinds januari 2022 van toepassing is.

 

Moet ik ergens rekening mee houden vóór de behandeling?

Ja, het is belangrijk dat je 6 weken voorafgaande op de behandeling geen waterproof mascara, wimperextentions, lashlift of wimperserum draagt. Het zelfde geld voor een aantal weken na de behandeling. Dit kan ervoor zorgen dat het pigment niet pakt. Ook mag je tijdens de behandeling geen lenzen in!

 

Zijn er bijwerkingen tijdens of na de behandeling?

De oogleden kunnen tot 3 dagen na de behandeling gezwollen zijn.

 

Voor wie is de deepliner geschikt?

Deepliner is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Twijfel je of hebt je vragen dan kun je gratis en vrijblijvend een adviesgesprek inplannen om alles samen te overleggen in de salon.

Wij voeren geen deepliner behandeling uit bij personen die:

 Jonger zijn dan 18 jaar
 Zwanger zijn of borstvoeding geven
 Lijden aan diabetes, hemofilie of immuunziekte
 Last hebben van actieve epileptische aanvallen
 Chemotherapie of bestraling ondergaan
 Last hebben van hart- en vaatafwijkingen
 Last hebben van huidirritatie op en/of rond de ogen

Heb je één van deze aandoeningen of gebruikt je bloedverdunners of antibiotica? Overleg dan eerst de mogelijkheden met jouw behandelend arts.

 

Prijs

Opzetten deepliner €225 – Baby wing €275

Nabehandeling na 6-8 weken €50

Touch up binnen 1 jaar €150

Touch up binnen 2 jaar €175 – Babywing €195