Wenkbrauw styling

Brow treatments:

Zonder twijfel de meest populaire wenkbrauwbehandeling bij CM Pour Femme zijn de super strakke hybrid brows! Met behulp van hybrid verf kan ik ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen voller ogen. Dit komt omdat niet alleen de haartjes maar ook de huid eronder mee wordt gekleurd. Het is dus ook mogelijk om kleine gaatjes in de wenkbrauw tijdelijk te verbloemen. De hybrid geeft een mooi poedereffect op de huid dat, afhankelijk van het huidtype en de nazorg, 2 tot 7 dagen zichtbaar blijft. Er zijn verschillende tinten van blonde tot dark brown zodat er voor iedereen een perfecte kleur is. De kleur in de haartjes blijft maar liefst 4 tot 5 weken zichtbaar! Let op; deze behandeling is niet geschikt voor mensen met heel weinig haartjes.

Hybrid brows €36

Het is daarnaast ook mogelijk om de wenkbrauwen te laten verven met reguliere verf. De wenkbrauwverf zal ongeveer 2 weken op de haartjes te zien zijn. Deze verf geeft een natuurlijk en zacht resultaat omdat het alleen de haren verft. Ook van deze verf heb ik verschillende tinten!

Wax & tint €26

De wenkbrauwbehandeling begint met het reinigen van de huid en het aanbrengen van een speciale pre-waxing olie die ervoor zorgt dat de wax alleen aan de haartjes trekt. De wax is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van het gezicht en deze breng ik aan door middel van houten spatels, de wax droogt direct aan de lucht en kan dus heel snel weer verwijderd worden zonder behulp van harsstrips. Er worden in 1 keer meerdere haartjes mee gepakt, dit werkt dus supersnel en daarom is de pijnbeleving ook minder.  De haartjes worden met wortel en al verwijderd, je zult dus geen last krijgen van vervelende stoppels wanneer de haren terug groeien. Om het af te maken worden de wenkbrauwen bijgeknipt en alle ‘moeilijke’ haartjes zullen nog extra met pincet verwijderd worden zodat je verzekerd bent van een super strakke wenkbrauw!

Waxen €21

Het is ook mogelijk om jouw bovenlip te laten ontharen. In samenwerking met de speciale pre-waxing oil hoeft je niet bang te zijn voor het waxen dichtbij de lippen aangezien deze ervoor zorgt dat de wax niet aan de huid zal trekken.

Bovenlip waxen €12

De gemiddelde behandelduur voor een wenkbrauwwax behandeling is 30 minuten.