Masterpiece lips masterclass

Masterpiece lips masterclass €795 excl. 21% BTW

Deze masterclass is enkel te volgen door stylisten met ervaring in lippigmentatie. 

Tijdens deze masterclass ga je te werk volgens mijn award winning signature techniek; de Masterpiece lips. De afgelopen jaren ben ik getraind door nationale én internationale pmu masters, alle kennis die ik daarbij heb opgedaan komen samen in deze techniek. Je gaat leren hoe je zonder zwelling, pijn en verdoving te werk kunt gaan om de beste resultaten te behalen. Bij deze training is slechts plek voor 2 cursisten, hierdoor krijg je meer dan voldoende aandacht en kun je ook nog eens van elkaar leren.

 

Inhoud van de training;

De dag zal beginnen met het theorie gedeelte, hierbij ga ik jou alles vertellen wat je moet weten bij het uitvoeren van een lippigmentatie behandeling. Hierna gaan we uitgebreid in gesprek over de punten waar jij tegen aan loopt en beantwoord ik jouw vragen die je op voorhand eventueel al hebt. Ik leg je uit hoe ik de behandeling uitvoer en daarna gaan we de outline en shading technieken oefenen op latex. Tussendoor verzorg ik een heerlijke lunch. Na de lunch ga je de Masterpiece lips techniek uitvoeren op jouw model. Ik ondersteun je waar nodig en deel al mijn tips en tricks. Om het af te sluiten ga ik je laten zien hoe jij jouw werk het beste kunt fotograferen en hoe jij deze vervolgens kunt delen op social media. De gehele dag zal ongeveer van 09:30 tot 18:00 duren, heb jij eventueel meer tijd nodig? Dan gaan we door tot je de techniek onder de knie hebt.

Inclusief;

Bij aanvang ontvang je een uitgebreid theorie boek die volledig door mij is samengesteld. Alle producten die je nodig hebt voor de behandeling staan voor je klaar. Een uitgebreide lunch zal door mij worden verzorgd. Na afloop ontvang je jouw welverdiende certificaat. Ook na de training kun je altijd bij mij terecht voor vragen en/of feed back.

 

Hier dien jij zelf voor te zorgen;

Voor deze training dien jij jouw eigen toestel en naalden mee te nemen. Ook jouw model dien je zelf te regelen.

Data Masterpiece lips Masterclass:

 

Ben jij al enthousiast of heb je nog vragen? Dan kun je (vrijblijvend) contact met mij opnemen via info@cmpourfemme.nl