PMU Lipblush

Bij een lipblush behandeling pigmenteer ik de lippen met een ultra dun naaldje en een kleur naar keuze! Het grote voordeel van een lippigmentatie behandeling is het feit dat asymmetrie in de lippen sterk verminderd kan worden. Hierdoor heb je ieder moment van de dag perfecte lippen zonder enige moeite! Veel mensen hebben een onduidelijk liprand, deze kunnen we ook weer mooi strak en zichtbaar maken. Hierdoor lijken de lippen optisch voller. Bij veelvuldig gebruik van fillers valt de liprand ook weg, ook hiervoor is een lipblush behandeling perfect om jouw ideale lippen te creëren!

Bij alle permanente make-up behandelingen zit een gratis touch up na 6-8 weken inbegrepen voor het optimale resultaat! Bij de PMU behandelingen is een aanbetaling van €50 vereist. Dit bedrag wordt tijdens de afspraak verrekend en houdt de tijd voor jou gereserveerd!

Lees de algemene voorwaarden en de voor & nazorg goed door voordat je een afspraak inboekt.

 

 

streep

Hoelang duurt de behandeling?

De eerste sessie duurt ongeveer 3/4 uur. We zullen jouw wensen uitgebreid bespreken, daarna zal ik jouw lippen voortekenen en bijwerken tot jij helemaal tevreden bent voordat we beginnen met het pigmenteren. Ook zullen we samen een perfecte kleur voor jou kiezen.

Na 6 tot 8 weken dien je terug te komen voor een tweede sessie. Tijdens deze sessie controleren we of de lippen goed zijn geheeld en werk ik ze waar nodig bij. Deze tweede sessie duurt ongeveer 2 uur en is geheel gratis.

Hoe wordt de lipblush aangebracht?

De lipblush wordt met een PMU apparaat toegepast. Het plaatsen lijkt op tatoeëren.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

De pigmenten die bij deze behandeling gebruikt worden blijven gemiddeld 1 tot 3 jaar zitten. Het pigment zal langzaam vervagen. Wij raden daarom aan om eens per jaar langs te komen voor een touch-up behandeling.

Is een lipblush mogelijk in combinatie met fillers?

Jazeker, een lipblush is de perfecte aanvulling bij fillers. Je kunt 4 weken nadat je fillers hebt laten zetten een lipblush behandeling ondergaan. Ik raad je aan om eerst fillers te laten plaatsen en daarna een lipblush te ondergaan, zo weet je zeker dat jouw gepigmenteerde vorm niet veranderd.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is voelbaar, maar maar natuurlijk doe ik er alles aan om de behandeling zo aangenaam mogelijk uit te voeren. Je mag 1 uur voor de behandeling paracetamol nemen. Geen NSAID’s zoals Ibuprofen, Diclofenac of Naproxen.

Welke pigmenten worden er gebruikt?

Ik werk enkel met pigmenten welke EU gecertificeerd, dermatologisch getest en vrij van ijzer oxide en conserveermiddelen zijn om allergieën te voorkomen.

De pigmenten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren welke we onderling ook nog eens kunnen mengen. Zo creëren we jouw perfecte kleur.

Zijn er bijwerkingen tijdens of na de behandeling?

De lippen zullen na de behandeling gezwollen zijn, dit trekt meestal na een uur weer weg. Ben jij gevoelig voor een koortlip? Dan kan het zijn dat door de lip pigmentatie een koortslip getriggerd kan worden. Je kunt 1 maand voor de behandeling beginnen met het slikken van L-Lysine (het liefst in combinatie met vitamine c) tabletten om de kans op een koortslip te verkleinen. Tijdens de genezing zullen de lippen droog aanvoelen en gaan vervellen.

Let er wel op dat je onze tips & nazorg instructies goed naleeft voor het beste en snelste helingsproces en het mooiste resultaat. Je krijgt al voor de behandeling uitgebreide informatie toegestuurd via de bevestigingsmail waarop alle voor en nazorg instructies beschreven staan.

Voor wie is lipblush geschikt?

Lipblush is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Twijfel je of hebt je vragen dan kun je gratis en vrijblijvend een adviesgesprek inplannen om alles samen te overleggen in de salon.

Ideaal voor dames/heren met:

  • Asymmetrische lippen
  • Bleke lippen
  • Onduidelijke liprand, ook icm fillers
  • Littekens, ook van het herpesvirus

Wij voeren geen lipblush behandeling uit bij personen die:

 Jonger zijn dan 18 jaar
 Zwanger zijn of borstvoeding geven
 Lijden aan diabetes, hemofilie of immuunziekte
 Last hebben van epileptische aanvallen
 Chemotherapie of bestraling ondergaan
 Last hebben van hart- en vaatafwijkingen
 Last hebben van huidirritatie op en/of rond de lippen

Heb je één van deze aandoeningen of gebruikt je bloedverdunners of antibiotica? Overleg dan eerst de mogelijkheden met jouw behandelend arts.

Nazorg:

De eerste 24 uur; de lippen kunnen gevoelig zijn. Er kan wat zwelling en kleine blauwe plekjes ontstaan die slecht 1-2 dagen aanhouden. Maak de lippen ieder uur schoon met water en een wattenschijfje en smeer ze daarna in met bepanthen zalf. De volgende dag worden de lippen donkerder naar mate de korstjes beginnen te vormen, er kan nog steeds wat zwelling of kleine plekjes zijn. De korstjes vallen binnen 3-7 dagen af. Blijf de lippen reinigen met water wanneer u gegeten, gedronken of gerookt heeft.

Dag 2 – 10; Blijf de lippen vettig houden met bepanthen zalf.

Prijzen:

Opzetten lipblush inclusief 1 nabehandeling  €350

Touch up binnen 2 jaar €195